Práce Podatelna Ostrov

73 pracovních nabídek

Výsledky vyhledávání:

Administrativní pracovník (m/ž/o)

 ...nabídce pracovních nabídek a najděte si svou budoucí vysněnou práci pro více zábavy a radosti ze života: Další pracovní nabídkyS podáním Vaší žádosti souhlasíte s pokyny pro ochranu údajů společnosti ARWA ( najdete je na naší domovské stránce v části " ochrana osobních... 

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

Karlovy Vary
Před 4 dny

Seřizovač/ka - lisovna kovů

30000 - 35000 Kč

 ...ideálně "černé" řemeslo – není podmínkou), iniciativní / proaktivní přístup, schopnost organizace své práce psychická odolnost při práci pod tlakem.  Další informace: Nástupní plat 30.000 Kč + příplatky za směny, prémie za plnění cílů, dvousměnný nebo nepřetržitý... 

FOREZ s.r.o.

Ostrov
Před 20 hodinami

Lakýrník (m/ž/o)

 ...nabídce pracovních nabídek a najděte si svou budoucí vysněnou práci pro více zábavy a radosti ze života: Další pracovní nabídkyS podáním Vaší žádosti souhlasíte s pokyny pro ochranu údajů společnosti ARWA ( najdete je na naší domovské stránce v části " ochrana osobních... 

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o

Karlovy Vary
Před 4 dny

Investiční referent (74-2021)

 ...vědomí, že poskytnutím osobních údajů mám právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní... 

Ředitelství silnic a dálnic ČR

Karlovy Vary
Před 21 dnem

Investiční referent (74-2021)

 ...vědomí, že poskytnutím osobních údajů mám právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní... 

Ředitelství silnic a dálnic ČR

Karlovy Vary
Před 5 dny

Mistr, Karlovy Vary

 ...vědomí, že poskytnutím osobních údajů mám právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní... 

Ředitelství silnic a dálnic ČR

Karlovy Vary
Před 8 dny

Projektant / Konstruktér / Vývojář

35000 - 50000 Kč

 ...000 Kč. • Náborový příspěvek 40 000 Kč, 50 % po odpracování 6 měsíců, 50 % po odpracování 12 měsíců. • Možnost cílových prémií v podobě 13. platu. • Příspěvek na stravování. • Příspěvek na ubytování a případnou pomoc s relokací v Karlovarském kraji. • Možnost... 

DP WORK s.r.o.

Ostrov
před měsícem

Dělník silniční údržby, Karlovy Vary

 ...vědomí, že poskytnutím osobních údajů mám právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní... 

Ředitelství silnic a dálnic ČR

Karlovy Vary
Před 2 dny

Obchodní zástupce / Karlovy Vary

 ...Cafeteria benefitní systém ~ další firemní benefity Termín nástupu: dohodou Místo výkonu práce: Karlovy Vary Jiná sdělení V případě Vaše zájmu zasílejte své aktuální životopisy včetně fotografie přes odpovědní formulář pod značkou 17947/OZKV/KOL.... 

Kariéra spol. s r.o.

Karlovy Vary
Před 4 dny

Referent kvality s AJ / NJ - 13 . 14 . plat a 25 dní dovolené

30000 - 40000 Kč

Popis pracovní nabídky Tvoříme budoucnost E-mobility. Přidejte se k nám a tvořte kvalitu budoucnosti s námi! Rozšiřte náš tým a pracujte ve společnosti kde máme jasnou vizi čeho chceme dosáhnout a jak toho chceme dosáhnout. Náplň práce: Zabezpečení výroby z...

JOB LEADER EUROPE s.r.o.

Ostrov
před měsícem

Sekretář/ka ředitele závodu

 ...předpokládaný nástup 01.09.2021 nebo dohodou Popis pracovní činnosti: zajišťování administrativní agendy, práce ve spisové službě - podatelna závodu, vedení plánu porad, příprava a zadávání podkladů , zadávání vnitropodnikových norem,evidence a sledování termínů úkolů... 

Povodí Ohře, státní podnik

Karlovy Vary
Před 19 dny

Referent/ka provozního oddělení

Baví Vás administrativa a těšíte se na úkoly různého druhu? Máte rádi ve všem přehled a řád? Staňte se pravou rukou vedení společnosti a získejte nové zkušenosti s řešením organizačních, provozních a administrativních záležitostí. Poznejte fajn kolegy na naší centrále....

UNI HOBBY, a.s.

Chodov, okres Sokolov, Karlovarský kraj
Před 4 dny

Řidič pro masnu

2000 - 25000 Kč

Požadujeme: Pokud Tě baví řídít, ale nechceš pracovat pod tlakem, pojď jezdit pro naši masnu. Požadujeme ochotu pracovat, svědomitost, komunikativnost. Dále ŘP sk. C. Nabízíme: · práci ve stabilní společnosti · možnost týdenních záloh · slevy... 

ARWA Personaldienstleistungen s.r.o.

Karlovy Vary
Před 17 dny

pomocná síla do restaurace

17500 Kč

 .... a domluvit pohovor nebo se dostavte k osobnímu jednání na adresu místa výkonu práce. Místo výkonu práce – Háj č.p. 231, Loučná pod Klínovcem Náplň práce – pomocná sílá do restaurace, úklid a příprava kuchaři Požadujeme – výhodou – NJ, Aj, nevyučené zaškolíme... 

Rapido food s.r.o.

Loučná pod Klínovcem, Ústecký kraj
před měsícem

Hospodyně

12600 - 14000 Kč

 ...pracovní nabídky Kontakt: Pařízek Petr, e-mail: použijte odpovědní formulář náplň práce – příprava studené kuchyně a výdej (podání) teplého hotového jídla, obsluha kuchyně a komplexní vnitřní a částečně venkovní úklid. požadujeme vyučení v oboru kuchař, příp.... 

KNECHTL & partners s.r.o.

Karlovy Vary
před měsícem

Ošetřovatel, ošetřovatelka (NZP) / Ošetřovatelé v oblasti pobytové péče

16800 Kč

 ...výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost osobních údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Požadujeme: minimální požadované vzdělání: Střední odborné (vyučen) Nabízíme... 

NEMOS PLUS s.r.o.

Ostrov
Před 9 dny

Dva půlúvazky - právník a analytik

 ...služeb na adresu: Agentura ochrany přírody a krajiny, Oddělení personální, Kaplanova 1931/1, 148 00 Praha 11 - Chodov, nebo osobně podané na výše uvedené adrese v úředních hodinách podatelny, viz postup popsaný ve zdrojovém inzerátu na úřední desce AOPK ČR a strákách AOPK... 

Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky

Chodov, okres Sokolov, Karlovarský kraj
Před 3 dny